De Badgast

De Badgast gaat voor kwaliteit

Een nieuwe badkamer of toilet is een investering waar u jarenlang van wilt genieten.


Maatwerk

Hierin speelt vooral het bespreken van details tijdens de renovatie een sleutelrol. Pas wanneer ontwerp, uitvoering en details een eenheid vormen, krijgt u de sanitaire ruimte van uw dromen. Naast de vakman, die de renovatie uitvoert, is het materiaal, zoals tegels en sanitair, erg belangrijk. Het zijn immers sfeerbepalende elementen in deze. Daarom is het raadzaam om deze bij een gerenommeerde tegel- en sanitair specialist uit te zoeken. Deze kan u adviseren en ook kunnen zij voor u een 3d ontwerptekening maken zodat u zich een goed beeld kunt vormen van het geheel. 


Globale begroting.

Wanneer uw wensen uitgewerkt zijn kom ik geheel vrijblijvend bij u langs. Tijdens dit bezoek kan ik voor u, door een jarenlange ervaring in dit soort renovaties, een redelijk nauwkeurige inschatting maken hoeveel uren de werkzaamheden in beslag nemen en hoeveel installatiekosten hiermee gemoeid zijn.


Wat kost het

Tijdens de renovatie wordt het aantal gemaakte uren en het verbruikte materiaal van dag tot dag gedetailleerd bijgehouden en via een gespecificeerde nota wekelijks aan u door gefactureerd. Hierdoor werk ik volledig transparant en betaald u nooit meer dan nodig. Lees hier hoe anderen dit ervaren hebben.