De Badgast
Laatste recensies:
Nieuw
77
 Thea Rozendaal
Zevenbergen, zaterdag 13 april 2024
Afgelopen week heeft Gerard mijn toilet gerenoveerd. Wat ben ik blij met het resultaat. Alles is goed besproken en tot volle tevredenheid uitgevoerd. Gerard is een op en top vakman, zeer kundig en creatief. Alle dagen stipt om 8.00 uur aanwezig. Gerard is een fijne persoon om voor dergelijke ke klussen over de vloer te hebben. Nogmaals dank Gerard!

76
 Pim en Mieke
Roosendaal, vrijdag 8 december 2023
Er zijn weinig mensen die zo precies zijn als Gerard. Elk detail en elke beslissing neemt hij goed doordacht en in overleg. En dat zie je terug in zijn werk. Het afwerkniveau is van een zeldzame hoogte. Ben je op zoek naar een badkamer die echt bij je past en volledig op maat? Dan ben je bij Gerard aan het juiste adres. Daarbij is hij een hele fijne man om in huis te hebben. Ook niet onbelangrijk. Het is toch een intensieve periode en dan is het fijn dat je je nog op je gemak voelt als hij bezig is.

75
 Jac en Anne-Rose
Roosendaal, donderdag 17 augustus 2023
Gerard heeft bij ons 2 toiletten gerenoveerd. Wij zijn heel tevreden over het resultaat. Gerard is een hardwerkende vakman met een prettige persoonlijkheid, een fijne gast om in huis te hebben. Hij denkt mee en vooruit, is communicabel. Hij gaat voor het mooiste resultaat.Er is in vorige recensies al zoveel gezegd dat het moeilijk is om origineel te zijn. Absolute topper, twijfel niet, Gerard is de man! Hij kan alles (loodgieter, gasfitter, stucadoor en noem maar op). Dank je wel Badgast!

74
 Anton en Emmie
Roosendaal, zondag 6 augustus 2023
De afgelopen 5,5 week was Gerard onze betrouwbare (bad)gast in huis. Met passie heeft hij voor ons 2 wc's en een badkamer gerenoveerd. Met recht is Gerard het spreekwoordelijke schaap met de 5 poten. Hij kan alle werkzaamheden die voorkomen, loodgietwerk, electra, tegels zetten, stucwerk, badmeubels monteren enz. Daarnaast heeft hij ons voorzien van goed advies en dacht mee over waar welke tegels moesten komen, de hoogte van het badmeubel of welk licht het beste past bij ons. Het resultaat: 2 prachtige wc's en parel van een badkamer. Wij zijn superblij! Bedankt Gerard! Gr. Anton en Emmie

73
 Annette
Roosendaal, zondag 30 juli 2023
Nadat Gerard de badkamer had vervangen in ons oude huis, was het niet moeilijk wie dat in ons nieuwe huis moest doen. Ook deze badkamer heeft Gerard tot een plaatje gemaakt. Onlangs had ik wat kleine reparaties in de badkamer. Gerard heeft deze weer heel netjes opgelost. Hij is een betrouwbare, vriendelijke, meedenkende en oplossing gerichte man, die afspraken nakomt en netjes werkt. Mocht ik weer badkamer/wc problemen/vervanging hebben dan weet ik wel wie ik contact .

72
 Johan & Mariëlle
Roosendaal, zaterdag 15 juli 2023
Vorige maand heeft Gerard ons toilet gerenoveerd nadat hij vorig jaar ook onze badkamer had gedaan, en wij erg tevreden waren over zijn werkwijze en communicatie. Ook nu verliep alles in goed overleg en heeft Gerard weer iets unieks weten te maken. Wij raden iedereen deze eerlijke, meedenkende en goede vakman aan.

71
 Martijn & Meta
Roosendaal, maandag 19 juni 2023
Fijne samenwerking met Gerard. Alles in goed overleg. Werkt netjes en nauwkeurig. Gerard is echt een vakman! Wij zijn erg blij met de nieuwe badkamer en toilet.

70
 Peter en Lisanne
Roosendaal, maandag 29 mei 2023
Laatst hebben wij een nieuwe badkamer laten plaatsen door Gerard en wij zijn ontzettend blij met deze keuze. Alles verliep perfect. Gerard komt afspraken na, denkt mee met iedere stap, geeft goed advies, gaat lastige problemen niet uit de weg, werkt super hard, is transparant en een plezier om in huis te hebben. Echt een ouderwetse vakman, waar je op kunt bouwen.

69
 Yvonne
Roosendaal, maandag 8 mei 2023
De badgast - oftewel Gerard - is niet zomaar een gast, hij is een goede gast. Mijn badkamer had een totale renovatie nodig, en we spraken het van tevoren door, ook voor wat betreft de geschatte kosten. In overleg met hem heb ik de materialen aangeschaft en in de afgesproken periode heeft hij mijn badkamer omgetoverd tot een parel. Ik wilde graag een zitbad, en dat was nieuw voor Gerard. Hij zag het als een uitdaging, en na wat telefonisch overleg met de fabrikant is de plaatsing en montage hiervan prima gelukt. Zoals ik ook al las in andere recensies: Gerard werkt heel netjes, komt afspraken na, denkt mee en laat steeds weten wat de mogelijkheden zijn. Bovendien is hij een prettig persoon, wat fijn is omdat hij toch zo'n drie weken over de vloer komt. Uiteindelijk resultaat: een heel mooie badkamer, waar ik erg blij mee ben. De klant is koning bij deze badgast.

68
 Wendy & Jimmy
Roosendaal, dinsdag 11 april 2023
Gerard heeft bij ons de toiletrenovatie uitgevoerd. Het gaf ons direct een goed gevoel dat hij zelf uit Roosendaal kwam. Nu achteraf zijn we niet alleen zeer te spreken over het resultaat, maar ook over Gerard zelf. Een vriendelijke, betrouwbare en professionele houding t.o.v. ons en de renovatie. Echt een aanrader.

67
 Edwin Corbet
Roosendaal, woensdag 5 april 2023
Aanrader. Gerard heeft bij ons de badkamer en het toilet geheel gerenoveerd. In 4 weken is het werk vakkundig en heel netjes gedaan. Gerard denkt met je mee en geeft aan wat naar zijn kennis de beste oplossing is. Door enkele tips is de badkamer en de wc nog mooier geworden. Gerard komt stipt op tijd en afspraak is afspraak. Werk wordt heel precies uitgevoerd en hij zal altijd streven naar "perfectie". Daarnaast gewoon een eerlijke vent waar je vertrouwen in kunt hebben. Mijn vader ( hij was loodgieter en projectleider) zou trots op hem en zijn geleverde werk zijn.

66
 wim kuiters
Roosendaal, zondag 13 november 2022
Na drie weken verbouwen is vorige week onze badkamer veranderd in een paradijs. De Badgast Gerard heeft een topprestatie geleverd. Deze man is zeer vakkundig of het nu om loodgieterswerk gaat, stukadoren, elektra of tegelen alles wordt tot in de perfectie afgeleverd. Dit alles wordt ook in goed en prettig overleg uitgevoerd. Ook zijn netheid en zorgvuldigheid zijn fantastisch. De Badgast is een 100 % aanrader

65
 Johanna Ahlers
Roosendaal, woensdag 31 augustus 2022
Via het internet kwam ik uit bij de Badgast. Als eerst heb ik gereageerd gewoon omdat ik de naam de Badgadt al leuk vond. Bij het eerste gesprek werd mij al duidelijk hier staat iemand die er zeker verstand van heeft ennplezier in zijn werk. Het vertrouwen was er ook en ik hoefde niet na te denken en gelijk besproken dat Gerard het zou gaan doen. Mijn intuïtie heeft me niet in de steek gelaten. Ik heb nu een mooie badkamer wat hij vanuit de basis weer helemaal heeft opgebouwd. Het was geen gemakkelijke klus maar het is gelukt. Ik was erg blij met de adviezen en dat Gerard iedere keer vertelde wat er ging gebeuren. Ik geniet nog elke dag van mijn kleine badkamer. En ik weet als ik t toiletrol vernieuwen dan ga ik zeker naar De Badgast. Johanna.

64
 Johan & Mariëlle Baartmans
Roosendaal, zaterdag 11 juni 2022
Via internet zijn we bij Gerard terecht gekomen voor onze badkamer renovatie. Na het bekijken van de foto's op deze site waren we er al snel aan uit dat wij de renovatie wouden laten uitvoeren door Gerard. Tijdens het eerste gesprek voelde het gelijk goed, het werd goed uitgelegd en Gerard dacht mee in alles. Vanaf de eerste dag van de renovatie neemt Gerard je mee in het hele proces, hij laat je echt zelf bepalen hoe je het wil maar geeft wel professionele tips en zijn kijk hierop. Alles waar Gerard tegenaan loopt word besproken dit is erg prettig, zo wisten wij ook hoe het ervoor stond. Wij hebben veel respect voor deze man die de hele renovatie van top tot teen alleen doet, en het ook nog netjes en correct oplevert. En deze renovatie was zelfs volgens Gerard een hele klus. Wij zijn zo tevreden over Gerard zijn professionaliteit dat wij volgend jaar ook onze wc met een gerust hart door hem laten renoveren. Deze "Badgast" maakt zijn naam meer dan waar.

63
 Bianca en henk maas
Roosendaal, dinsdag 7 juni 2022
16 mei was het dan zover gerard kwam onze droom badkamer waarmaken Wat een vakman is hij Heeft ons tips gegeven over dingen waar je als leek niet aan denk bij een verbouwing De voortgang ging lekker soepel Je zag het per week mooier en mooier worden In de komende 3 weken was hij helemaal klaar Wij zijn er enorm blij mee Gerard bartels jij bent een echte badgast vakman Bedankt toppertje

62
 Koos de Boe
Roosendaal, maandag 25 april 2022
Vorige week heeft Gerard de renovatie van onze badkamer afgerond. Wat zijn wij blij met het eindresultaat! We waren onder de indruk van zijn planning, hij was exact op de in augustus vorig jaar al (!) afgesproken datum klaar voor de start. Onze badkamer moest volledig worden gestript en vrijwel alle leidingen en afvoeren moesten worden aangepast aan onze nieuwe indeling. De manier van samenwerken was erg prettig, er was steeds tijdig overleg over de voortgang en uitvoering. Gerard gaf als vakman veel waardevolle adviezen, waarvan we gebruik maakten. Ook weer binnen de afgesproken planning was het geheel puntgaaf opgeleverd, complimenten zijn op zijn plaats !

61
 Jan & José Melisse
Roosendaal, vrijdag 25 maart 2022
Gisteren, 24 maart 2022, is onze badkamer geheel vernieuwd door Gerard. Wie een allround-vakman zoekt die uiterst nauwkeurig werkt en tot in details rekening houdt met de wensen van zijn klanten, kan geen betere vinden. Wij zijn in onze nopjes met het resultaat!

60
 Peter en Petra Cools
Roosendaal, zondag 13 maart 2022
Recent heeft Gerard onze nieuwe badkamer gerealiseerd. Het was een behoorlijke klus maar wij zijn erg blij met het resultaat! Gerard werkt erg precies, heel netjes en met veel enthousiasme. Hij is rustig, klantgericht en iemand die zijn vak heel goed verstaat! Hij overlegt met je over mogelijkheden binnen het gehele project wat erg fijn is. Gerard, dankjewel. Erg fijn dat wij nu mogen genieten van de door jouw gerealiseerde badkamer.

59
 Ronald en Bianca
Roosendaal, zondag 7 november 2021
Wie moet je benaderen om je badkamer te laten renoveren? Wij zijn via internet bij Gerard uitgekomen.. Contact gezocht, waarna Gerard bij ons langs is geweest. Hierbij hebben wij onze wensen aan hem kenbaar gemaakt. Er werd door hem goed meegedacht over de diverse mogelijkheden. Na deze ontmoeting hebben wij met een goed gevoel deze klus bij hem neergelegd. Inmiddels zijn wij trotse eigenaar van een super mooie badkamer en is ook onze toilet door Gerard aangepakt. Om kort te gaan .. zeer tevreden!

58
 Jan en Lia Dekkers
Oudenbosch, zaterdag 2 oktober 2021
Vorig jaar november heeft Gerard de toilet gerenoveerd , tot grote tevredenheid. Omdat het zo mooi is geworden en zo goed is gedaan hebben we besloten hem te vragen ook de badkamer te vernieuwen. Het was een hele klus, maar het resultaat is prachtig! Gerard is heel vakbekwaam correct en klantvriendelijk . Hij zoekt mee naar oplossingen . we zijn heel blij met en trots op onze nieuwe badkamer . Gerard bedankt. Jan en Lia Dekkers Oudenbosch

57
 Ramona
Roosendaal, woensdag 25 augustus 2021
Wij genieten op en top van onze nieuwe badkamer! Gerard denkt mee en luistert naar je wensen, komt met oplossingen, werkt nauwkeurig en professioneel.

56
 Fam Huijsmans
Zegge, woensdag 4 augustus 2021
Gerard heeft bij ons onlangs de badkamer geheel gerenoveerd. Het was een flinke klus, maar wij zijn onwijs blij met het resultaat! De badkamer ziet eruit als hoe wij in gedachten gehoopt hadden dat hij eruit zou komen te zien! Waar keuzes gemaakt moesten worden hielp Gerard ons deze maken met zijn kennis, ervaring en inzicht. Gerard houdt zich aan afspraken en is altijd op tijd! Gerard nogmaals ontzettend bedankt voor jouw geleverde werk!

55
 Laurette en Aad
Roosendaal, vrijdag 26 maart 2021
Wij waren eerst op zoek naar een vakman die we volledig konden vertrouwen... En...gevonden...alles wat je leest in de andere recensies maakt hij waar... We hebben een prachtige badkamer en dito toilet...alles om door een ringetje te halen... Het was zo fijn om iemand te hebben die duidelijk is en zich aan de afspraken hou...en waar je van op aan kan... Dank je wel Gerard, de badkamer en toilet die we hadden uitgezocht heb jij professioneel weg gezet....we zijn er erg blij mee...

54
 Jan en Lia Dekkers
Oudenbosch, donderdag 19 november 2020
We hadden het plan om de toilet te moderniseren en kwamen via familie bij De Badgast terecht. Nou , dat moderniseren is gelukt!!!! Het is super mooi geworden ; we zijn heel tevreden!! Bedankt Gerard Jan en Lia Dekkers

53
 Marco en Gonny
Roosendaal, donderdag 17 september 2020
Onlangs is onze badkamer volledig vernieuwd door Gerard 'De Badgast'. Gerard is een groot vakman en zeer plezierig om mee samen te werken! Hij werkt zeer nauwkeurig, heeft grote kennis van zaken en is perfectionistisch. Wij vonden het ontzettend fijn dat we ieder dag meegenomen werden in de stand van zaken en zijn uitleg daarbij. Ondanks alle tegenslagen die hij bij ons heeft gehad bleef Gerard positief en optimistisch en ging door zonder mopperen. Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe badkamer, hij heeft echt een juweeltje weggezet! Gerard is in 1 woord een Topper! Wij zien Gerard graag terug voor onze toilet renovatie volgend jaar! Marco en Gonny

52
 Marion van Eekelen
nispen, donderdag 23 juli 2020
Wij hebben onze badkamer laten renoveren door Gerard van de Badgast Roosendaal. Heel goed bevallen en iedereen die komt kijken nu deze klaar is, is vol lof over de afwerking en dergelijke. We vragen Gerard van de Badgast weer graag in 2021 voor de renovatie van de toilet.

51
 Klein Swormink
Roosendaal, zondag 23 februari 2020
Op 6 januari j.l. was het zover. Gerard stond exact op de afgesproken tijd bij ons op de stoep voor de verbouwing van badkamer en toilet. Tijdens de verbouwing waren er overlegmomentjes, dan bepaalden we samen waar wat kwam en hoe bv de tegels moesten komen. En dan vertelden wij hoe we het in gedachten hadden. Dan zei Gerard; maar je kunt het ook zus of zo doen. En dan kozen we vaak voor zijn oplossing. We zijn echt supertevreden hoe het is geworden. Jammer dat Gerard geen keukens doet of andere verbouwingen,anders zouden we er vol vertrouwen voor gaan om dit ook door hem te laten doen. Waren er maar meer "Badgasten"! Met Gerard haal je kwaliteit in huis, hij zegt wat hij doet en hij doet wat hij zegt! Klasse!

50
 Bas & Hanneke
Roosendaal, vrijdag 7 februari 2020
Recentelijk heeft Gerard 'de Badgast' voor de tweede keer een renovatie gedaan in onze woning. Dit keer heeft hij het toilet beneden gerenoveerd en in 2017 de volledige badkamer. En wederom is het volledig naar wens uitgevoerd. Hij denkt met je mee, komt afspraken na en voert alles zelfstandig uit. Heerlijk om de volledige uitvoering te kunnen bespreken met de vakman die het ook zelf uitvoert. Vol vertrouwen zijn we weer met hem in zee gegaan en hebben weer geen spijt. Een aanrader!

49
 Leony
Roosendaal, donderdag 12 september 2019
Dit voorjaar zijn onze badkamer en toilet volledig vernieuwd door De Badgast. Gerard is een geweldige vakman en bijzonder plezierig om mee samen te werken. Hij geeft zeer goede adviezen, maakt duidelijke afspraken, voert dagelijks overleg, zorgt voor zeer transparante facturatie, is zeer vakkundig en een perfectionist in hart en nieren. Wij zijn dan ook enorm blij met het fantastische resultaat! Kortom, een echte aanrader!!

48
 Fred en Lia
Wouw, maandag 5 augustus 2019
Juni 2019 Gerard heeft zoals afgesproken, in een tijdsbestek van 2 weken, een mooie badkamer gerealiseerd die aan al onze wensen voldoet! Daarbij is Gerard een op en top vakman en een fijne persoon in omgang. Wij bevelen Gerard dan ook van harte aan mocht u iemand zoeken voor renovatie van uw badkamer.

47
 Gerrie Voets
Roosendaal, maandag 17 juni 2019
Een paar maanden geleden is onze badkamer geheel gestript en vernieuwd door Gerard. Het resultaat is zeer mooi geworden en ik kan Gerard dus iedereen aanbevelen vanwege: - vakkundigheid - hoge transparantie met betrekking tot het opstellen van facturen - hoge service - flexibel - betrouwbaarheid

46
 Brigitte Hartvelt
Roosendaal, zondag 4 november 2018
"Wij van de Madeliefberg" zijn heel tevreden over onze badkamers. Ze zijn heel vakkundig door Gerard aangelegd en hij werkt ook heel netjes en secuur. Alles gaat in goed overleg. Hij geeft ook goede service achteraf. Wij kunnen hem dan ook zeker aanbevelen. Fam. Zijlstra en Hartvelt

45
 albert verrezen
Roosendaal, zaterdag 27 oktober 2018
Met Gerard hebt u niet alleen een betrouwbaar vakman in huis maar een veelvoudig vakman wiens resutaten haast mozaische kunstwerken te noemen zijn en een waarachtige waardevermeerdering van mijn woning heeft opgeleverd om over mijn verhoogd woongenot van zijn resultaten nog maar te zwijgen. Jammer dat hij zichzelf zo tekort doet gezien zijn (te) lage uurprijzen en daarbij gelet op zijn intense wijze van arbeiden en schoon werken strategie. Bedankt Gerard, vooral ook om je eerlijkheid, je bent een oprecht mens, het ga je goed. Mijn extra beloning en prijsrectificatie is je van harte gegund. AV

44
 Ryanne
Roosendaal, zondag 17 december 2017
Een op en top vakman, met een fijne werkwijze, en een prettige samenwerking. Ben dan ook erg tevreden met het eindresultaat van mijn praktijk. Dankjewel Gerard!

43
 John en Suzanne
Bergen op Zoom, vrijdag 16 juni 2017
De afgelopen weken is onze badkamer en toilet op zeer vakkundige wijze vernieuwd door Gerard Bartels (De Badgast). De manier van werken en communiceren is zeer goed en alles gaat in overleg. Wij kunnen de andere positieve recensies alleen maar onderstrepen. Goed werk geleverd. Een aan te bevelen vakman.

42
 Henri en Gonny
Standdaarbuiten, zondag 12 februari 2017
Nadat wij bij Verhoeven-van Erp alles voor onze nieuw te bouwen badkamer hebben gekocht, en zij ons ook in dit alles hebben geadviseerd, vroegen wij of zij een goede installateur wisten. Wij kregen het advies om Gerard te bellen, want volgens hun is hij een pareltje met betrekking tot het installeren van badkamers en toiletten. Daarmee hebben ze volkomen gelijk gekregen. Gerard is Top! Wij kunnen hem echt aan iedereen aanbevelen.

41
 Chamuleau
Roosendaal, vrijdag 3 februari 2017
In 3 weken tijd heeft De Badgast onze badkamer een complete make over gegeven! Alles werd vernieuwd, maar desondanks verliepen de werkzaamheden perfect. Na veel stof en puin ( door Gerard steeds keurig afgevoerd) beschikken we nu over een douche c.q. toiletruimte als van een plaatje. De werkwijze van De Badgast verdient alle lof: ouderwets vakmanschap en het nakomen van gemaakte afspraken. Fijn om Gerard over de vloer te hebben. We maken graag reclame voor zo'n Gast!

40
 Patrick & Lisette
Fijnaart, woensdag 6 april 2016
Afgelopen weken heeft de Badgast, Gerard Bartels, bergen verzet en onze badkamer en toilet compleet gerenoveerd. Toen we de sleutel van het huis kregen, hadden we een ouderwetse wc en groene badkamer, overal opbouw leidingen en er was veel ‘geknutseld’. Gerard ging de uitdaging aan en plande doordacht zijn handelingen om de klus zo efficiënt mogelijk te klaren. Hij zocht regelmatig het contact met ons om te overleggen en advies te geven. Gerard werkte met oog voor detail aan de opbouw. Hij hield rekening met lijnen en de mooiste manier om de tegels te zetten en lette op details waar wij zelf nooit aan hadden gedacht. We zijn ontzettend blij met het resultaat. Gerard is een harde werker, een echte vakman en heeft een zeer prettige werkwijze. Gerard, bedankt!

39
 Jeanne en Jan Quik
Roosendaal, maandag 14 maart 2016
Beoordeling De Badgast. De keuze voor onze nieuwe badkamer is samengesteld door de voortreffelijke aanwijzigen van Henriette bij Verhoeven-van Erp. Dit voor de tweede keer, want ook ons nieuwe toilet beneden is op dezelfde manier gegaan. “De Badgast” (op aanraden van Verhoeven-van Erp) heeft het nieuwe toilet enkele jaren geleden geplaatst tot volle tevredenheid. We hoefden nu ook niet na te denken om De Badgast ook onze nieuwe badkamer te laten plaatsen. De gehele oude badkamer is door De Badgast gesloopt en geheel opnieuw opgebouwd. Het grote voordeel van De Badgast is, dat alles door hemzelf uitgevoerd wordt (alleen wat hulp bij het slopen voor tijdswinst). Op zijn site staat “totaalrenovatie”. Dit wil zeggen: van slopen, egaliseren, loodgieterwerk, centrale verwarming, betegelen, elektriciteit, plaatsen nieuwe armaturen. Door alles in eigen hand te doen ontstaat er geen wachttijd. De Badgast werkt zodanig dat op het einde van de dag bekeken wordt wat de volgende dag te doen c.q. nodig is. Dit doet hij elke dag, zodat er geen overtollige materialen gekocht worden. Gerard is een zeer vakbekwaam, nauwgezet en aardig in de omgang. Zijn professionaliteit staat niet in verhouding van zijn relatief lage uurprijs. Gerard wordt door ons zeer zeker aanbevolen voor renovaties van badkamers en toiletten. Jeanne en Jan Quik.

38
 Floor en Huib de Ruijter
Roosendaal, vrijdag 5 februari 2016
"Goede wijn behoeft geen krans", toch?! Desondanks deze opmerking: Gerard levert kwaliteit in optima forma tegen een redelijk prijsniveau. Wij kunnen hem dan ook van harte aanbevelen voor elke badkamerrenovatie.

37
 Guido en Eveline Hooftman
Roosendaal, zondag 11 oktober 2015
We wilde een nieuwe badkamer hebben en hoe ga je het aanpakken. Dat was in Januari van dit jaar de grote vraag. Eerst gingen we met zijn tweeën bekijken hoe we het wilde hebben en een indeling daar van gemaakt. Toen we dat hadden gedaan gingen we natuurlijk kijken wie dit allemaal zou gaan realiseren. Naar de diverse badkamerwinkels gegaan en daar hadden ze ook mooie spullen. Maar al snel kreeg je het gevoel dat het alleen maar om de verkoop ging en niet om het creëren van onze `droom` . Je kon een gratis voetbalreis erbij krijgen en bij de andere weer een tablet cadeau. Nee dat zochten we niet, we wilde mensen hebben die puur voor de badkamer gingen. Na wat surfen op internet kwamen we op de site uit van Gerard. Beetje doorgebladerd en erop gekeken en daar stonden foto´s van inloopdouches, en dat wilde wij graag. Gerard gebeld en bij ons thuis uitgenodigd voor een gesprek, het klikte meteen. Hij legde goed uit hoe zijn manier van werken was en nam niet zoals andere bedrijven het werk aan. Voordat we hem uitnodigde had je zeker een bedenking erbij maar na een goeie referentie van Harriette van Verhoeven van Erp hakte wij de knoop door. Sinds dat moment en tot het opleveren van de badkamer zijn wij Super tevreden met het werk dat hij gedaan had. Altijd op tijd ,duidelijke specificaties van zijn gedane werk en verbruik van materiaal. Samen hebben we tijdens de verbouwing nog over aanpassingen gehad en liet de kunstenaar zien ( want dat is hij ) dat je de tegellijnen ook anders kan laten lopen. Ik heb samen drie weken lang met Gerard gewerkt, en zo wilde ik het graag, en als ik ergens van overtuigd ben is dat hij een groots vakman is waar er niet teveel van rondlopen. Het resultaat ziet u op de foto´s en samen hebben wij er iets zeer moois van gemaakt. En voor wat betreft zijn werkwijze m.b.t. uurtarief waarvoor hij werkt ervaren wij als normaal. Want als je ziet hoeveel werk het is en wat er allemaal bij komt kijken daar heb je als leek totaal geen zicht op. Het is dat we nu gesteld zijn met onze mooie badkamer maar als wij de volgende keer een nieuwe badkamer zouden willen hebben dan bellen wij Gerard meteen.

36
 Fam Jongenelen
Hoeven, maandag 11 mei 2015
We bevelen Gerard van harte bij u aan. Hij denkt mee, komt met zeer goede ideeën en overlegt over de werkzaamheden. Hij is zeer correct en werkt zeer netjes. Dankzij Gerard hebben wij een mooie maar ook zeer praktische badkamer.

35
 Fam. Govers
Heerle, maandag 4 mei 2015
Gerard heeft afgelopen maand bij ons naar volle tevredenheid een nieuwe badkamer en toilet geïnstalleerd. Het was een heel karwei maar het resultaat is prachtig. Gerard is een fijne vent en maakt alle vorige berichten volledig waar. Een aanrader als je vakwerk wilt!

34
 Eric en Sylvia
Roosendaal, maandag 13 april 2015
Wij zijn zeer tevreden over Gerard. Een harde werker, serieus met zijn vak bezig, komt zijn afspraken na en ging samen met ons voor het beste en mooiste resultaat. De kosten brengt hij overzichtelijk en volgens afspraak in rekening. Wij bevelen Gerard zeker aan!

33
 Familie Meijers
Roosendaal, vrijdag 3 april 2015
Onze badkamer is door "de Badgast" aangepast. Dit is op een zeer vakkundige en ook zeer prettige werkwijze gedaan. Wij zijn niet alleen heel tevreden met het resultaat, maar ook met de adviezen vooraf en tussentijds. Dank hiervoor.

32
 Mevr de Beer
Roosendaal, dinsdag 10 februari 2015
Gerard is een echte vakman, hij kan zelfs van een hele kleine badkamer iets heel moois maken, hij is een hele leuke man om in huis te hebben, hij overlegt ook al zijn ideeën en soms zijn ze veel beter dan die van jezelf, als je op zoek bent naar een echte vakman denk dan aan Gerard!!!

31
 Familie van Tiggelen
Roosendaal, zondag 23 november 2014
Toen wij in de zomer geconfronteerd werden met een lekkage vanuit de badkamer door het plafond in de woonkamer hebben wij direct contact opgenomen met Gerard. Ondanks dat zijn zomervakantie net aangebroken was heeft hij gedurende een aantal weken gezocht waar het lek zat. Het was een lastige kwestie, daar het uiteindelijk in een oud verbindingsstuk van zo'n 30 jaar oud bleek te zitten. Wij zijn hem zeer dankbaar voor zijn niet aflaatbare werk en de energie die hij erin heeft gestopt om voor ons de badkamer weer prima in orde te maken. Bedankt nogmaals. Kees en Loekie

30
 Familie Pijl
Dinteloord, woensdag 19 november 2014
Al een paar weken genieten wij van onze nieuwe badkamer die naar volle tevredenheid door Gerard is geïnstalleerd. Alles wordt uitvoerig vooraf besproken, waarbij Gerard allerlei mogelijkheden aandraagt. Erg fijn om met iemand te werken die zo meedenkt en oog voor detail heeft. Wij bevelen Gerard dan ook ten zeerste aan, wat een vakman!

29
 Frans & Linda Verbraak
Roosendaal, zondag 27 juli 2014
Maandag 7 juli, 8.00 uur, Gerard arriveert precies op tijd om de laatste details nog met ons te bespreken. Dankzij zijn kennis werd de eerste werkdag in onze badkamer voor hem een uitdaging. Alleen het allerbeste voor de klant is goed genoeg voor Gerard. Betekende voor hem extra hakken en breken en het opnieuw aanleggen van de afvoer. Op deze manier kan de douche, toilet, wastafel en wasmachine het water goed afvoeren. Gerard heeft hart voor de zaak en is door zijn specialisme en innemendheid een vakman die wij graag over de vloer zagen komen. Hij overlegt, indien noodzakelijk telefonisch, met zijn opdrachtgever en komt met diverse opties en oplossingen. Bij een ingrijpende verbouwing van de badkamer is dit een plezierige manier van werken. In een periode van 3 weken heeft hij onze badkamer omgetoverd tot een multifunctionele badkamer, strak, elegant en een prima indeling. Gerard is betrouwbaar, werkt netjes en levert vakwerk. Een echte specialist die zoveel kennis heeft van het renoveren van badkamers en toiletten dat het een genot is deze man te zien werken en zijn eindresultaat te zien.

28
 Mieke en Arnold
Roosendaal, maandag 14 juli 2014
Wij zijn zeer tevreden over het werk van De Badgast. Gerard heeft een prachtig staaltje van zijn vakmanschap gegeven bij het renoveren van onze badkamers. Vooral het tegelwerk, de manier waarop de douchegoot gelegd is en de bekleding van het bad is grote klasse. Ook de plafonds met spotjes zijn heel mooi geworden. Gerard denkt samen met de klant mee en komt met goede oplossingen. Hij is vriendelijk, werkt netjes en komt zijn afspraken na. Hij is bovendien altijd op tijd en werkt aan de klus totdat deze gereed is. Je kunt van hem op aan. Wij kunnen de badgast van harte aan iedereen aanbevelen. Bij hem is de klant nog koning! Mieke en Arnold

27
 T en E van Peer
Roosendaal, dinsdag 24 juni 2014
Gerard heeft op deskundige wijze een kleine badkamerrenovatie uitgevoerd. Levert gedegen werk en is prettig in de omgang. We bevelen deze "badgast" van harte bij een ieder aan!

26
 S. Delleman
Standdaarbuiten, maandag 26 mei 2014
5 weken de Badgast op bezoek gehad en het resultaat is prachtig! Gerard denkt mee en let op detail. Wij kunnen nu elke dag van zijn vakmanschap genieten.

25
 Fam. van der Weegen
Zegge, woensdag 12 maart 2014
Wat valt er nog toe te voegen aan alle voorgaande berichten. Bijna 5 jaar geleden heeft Gerard bij ons de badkamer gerenoveerd. Dat is toen een PLAATJE geworden. Nu was het tijd voor het toilet en de hal en we hoefden niet na te denken wie dat moest gaan doen. Gerard dus en op dit moment is hij er nog druk mee bezig maar wij weten nu al dat ook dit er weer schitterend uit zal gaan zien. Een vakman pur sang, erg kritisch op zijn werk, zeer netjes, en een zeer aangenaam persoon om over de vloer te hebbenr! Kort samengevat niets dan lof voor een zeer vakkundig persoon! Beslist, zonder nadenken, aan te raden voor iedereen die bv zijn badkamer wil renoveren! TOP!!!

24
 fam T Schoonen
roosendaal, zaterdag 8 maart 2014
Beste Gerard Mooie foto's op je site geplaatst. Hoop dat het voor vele mensen een inspiratie is !!!! Groet

23
 fam T Schoonen
Roosendaal, vrijdag 21 februari 2014
Na lang wikken en wegen hadden we besloten om de badkamer en de toilet te gaan verbouwen. Na wat speurwerk kwamen we in contact met Gerard Bartels. Na ons eerste overleg hadden we gelijk een goed gevoel bij Gerard. Hij is 4 weken bij ons over de vloer geweest, en dat was geen vervelende ervaring! Hij heeft met goed overleg en goede ideeén een prachtig eind resultaat geleverd waar we nog lang plezier van hopen te hebben. Gerard is een toffe GAST die zijn vak verstaat Een op en top vakman. Wij waren erg Blij met hem!!!! fam T Schoonen

22
 Fam. Nieuwlaats
Oud Gastel, donderdag 30 januari 2014
Onlangs hebben we onze badkamer en w.c. laten aanpassen en renoveren door"De Badgast",Gerard Bartels. Wat een geweldige vakman! Bij elk probleem heeft hij direkt een of meer oplossingen. Prima prijs/kwaliteit-verhouding en nauwkeurig gespecificeerde rekeningen Gerard werkt zeer netjes, secuur en vlot en spreekt alles vooraf en tijdens het werk goed door. Ook niet onbelangrijk: Gerard is ook als mens een top"gast"betrouwbaar en eerlijk. Gerard bedankt!!!

21
 R en C
Roosendaal, dinsdag 7 januari 2014
Via een zoektocht op internet kwamen we op deze website terecht. Het werk op de foto's sprak ons erg aan. Ook het gesprek met Gerard verliep prettig. Hij dacht volop mee met onze ideeen over onze nieuwe badkamer. En dat is zo gebleven. Tijdens de verbouwing was er constant overleg over hoe bepaalde dingen het best opgelost konden worden. Hierbij gaf hij ons steeds diverse opties zodat wij de voor ons mooiste optie konden kiezen. Het resultaat was er wel iets later dan in de planning lag maar is uiteindelijk iets waar we ontzettend blij mee zijn!

20
 Ad en Marianne Valkenburg
Wouw, zondag 8 december 2013
Dankzij Gerard hebben wij nu een prachtige badkamer. Wat bij hem opvalt is, dat hij geweldig secuur werkt, geweldig meedenkt en meepraat over oplossingen, maar je toch zelf laat beslissen. Wat hij doet en levert is nauwkeurig en volledig gespecificeerd terug te vinden op de factuur. Hij is zeer betrouwbaar, open en eerlijk en bovenal ook nog een prima mens! Zijn vakmanschap staat niet ter discussie, integendeel. Hij is zelf ook pas tevreden als zijn werk er geweldig uit ziet. Waar vind je die nog? Wij zijn heel erg tevreden met het resultaat en kunnen hem bij iedereen van harte aanbevelen.

19
 Sophie
Breda, donderdag 24 oktober 2013
Een jaar geleden heeft Gerard bij mij op de eerste verdieping een sanibroyeur geplaatst. Niet zijn specialiteit meldde hij vooraf, maar hij durfde de uitdaging wel aan. En met succes. Niet alleen de sani is goed aangesloten. Ook de afwerking is super netjes. Erg fijn aan Gerard is dat hij meedenkt ook over de kosten. Als hij een oplossing ziet die goedkoper is dan geeft hij dat aan. 2 weken geleden deed ineens de sani het niet meer. Ik heb Gerard gebeld en dan regelt hij alles zo snel hij kan. De printplaat bleek defect, dus deze moest terug naar de leverancier. Gerard heeft hem eruit gehaald en teruggeplaatst. Binnen een week had ik weer een toilet boven. Op Gerard kun je bouwen! Twijfel je nog of je voor Gerard moet kiezen? Bel hem maar eens dan ben je zo overtuigd!

18
 Caroline en Lesley Ketting Olivier
Roosendaal, zaterdag 11 mei 2013
Gerard is een echte vakman die met je meedenkt en desgewenst met alternatieven komt. Je hebt tenslotte mooie en dure spullen gekocht, en dan laat je de verbouwing niet door een prutser doen! Ook zijn aftersales is prima. Kan Gerard aan eenieder aanbevelen, chapeau!

17
 Jack & Joke Konings
Roosendaal, dinsdag 26 maart 2013
Wij kunnen ons alleen maar aansluiten bij de eerder geplaatste berichten. Vakmanschap van de bovenste plank. Er waren nogal wat haken en ogen bij de renovatie van onze badkamer, maar alles is in nauw overleg (en advies) tot in de puntjes verzorgd.

16
 Jan & José Melisse
Roosendaal, zaterdag 9 februari 2013
Na een duidelijk advies en goede startafspraken een fraai staaltje van vakmanschap in onze gerenoveerde toiletten. Keurig gespecificeerde factuur. Alles netjes achtergelaten met medeneming van alle afval. Ook wij zijn zeer tevreden!

15
 Fam. Vlamings
Dinteloord, donderdag 29 november 2012
Zeer gelukkig met onze badkamer, prachtig aangelegd en geen foutje te vinden. Aanrader dus, we genieten er nog iedere dag van. Mooi ook om de andere recenties te lezen hier!

14
 Fam. van de Wiel
Roosendaal, woensdag 11 juli 2012
Meteen toen Gerard bij ons binnenstapte om een offerte te maken hadden we een goed gevoel bij hem, prettig in de omgang en duidelijk iemand met verstand van zaken. Onze badkamer is niet groot maar juist doordat Gerard alles overlegt en oog heeft voor detail is het voor ons een paleisje geworden. Er is werkelijk niets wat we graag anders hadden gezien. Waar vind je iemand die kozijnlatten op maat laat maken om de tegelrand naast de deur netjes af te werken…….precies ‘De Badgast’. Chapeau Gerard, wij zijn meer dan tevreden!!

13
 R. Truijen
Roosendaal, zondag 8 juli 2012
Ik sluit me aan bij alle voorgaande berichten. Eindelijk weer eens een vakman in huis gehad. Gerard is zeer secuur, werkt geconcentreerd, overlegt met je. Het resultaat is fantastisch. Ik heb nu een prachtig toilet. Helemaal naar mijn zin. Na enkele verhuizingen, c.q. verbouwingen de afgelopen jaren en dus ook vele "knoeiers" in huis gehad te hebben, had ik de moed al opgegeven. Ik dacht dat een vakman "een uitstervend ras" was. Maar gelukkig.... hij bestaat nog. Daarnaast is Gerard een fijne persoonlijkheid, betrouwbaar en iemand waarmee je duidelijke afspraken kan maken, welke ook nagekomen worden.

12
 Fam. de Gruyter
Oudenbosch, zondag 22 april 2012
Dankzij het vakmanschap van jou, Gerard, hebben wij nu een schitterende badkamer. Wat we zeker waarderen is jouw eerlijke en precieze manier van werken zodat we echt datgene gekregen hebben wat we graag wilden. Al je goede ideeën waren zeer welkom en eventuele problemen wist je perfect op te lossen. We kunnen je van harte aanbevelen voor iedere badkamer verbouwing. Nogmaals hartelijk bedankt!

11
 Fam. Luyken-Halászi
Oud-Gastel, zondag 15 april 2012
"De badkamer is klaar en het is een feest! Het prettige van het werk van Gerard is zijn professionaliteit, betrokkenheid en creativiteit. Voor minder dan het beste resultaat doet hij het niet voor zijn klanten. Hij overlegt op een zeer prettige manier, stelt vragen en geeft advies over de vele (!!) mogelijkheden. Altijd bereid om nieuwe paden te bewandelen, maar met zorg voor de hoogste kwaliteit. Daarnaast een prettige 'gast' om over de vloer te hebben, niet onbelangrijk, als je een aantal weken intensief je huis deelt"|.

10
 Familie van Veldhuizen
Roosendaal, donderdag 22 maart 2012
Een echte vakman: goede samenwerking, overlegt veel, is voorzichtig met nieuwe spullen, kijkt alles goed na, weet waar hij mee bezig is, is secuur, werkt netjes... en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Kortom, huur je De Badgast in dan haal je kwaliteit in huis!

9
 Kanters
Fijnaart, woensdag 21 maart 2012
Toen we onze badkamer gekozen hadden bij Verhoeven Van Erp kregen we twee plaatsers aangewezen . Vermitis één het te druk had , zijn we zo bij Gerard terecht gekomen ( gelukkig ) Gerard had vanaf dag één oog voor details , voor de aanvang van de werkzaamheden controleerde hij alles tot in de puntjes , en tijdens de werken besprak hij alles in overleg , gaf tips en loste problemen moeiteloos op . Kortom een vakman in hart en nieren die plezier beleefd in zijn werk . En doordat Gerard dagelijks over de vloer kwam , leerden wij hen beter kennen en zag je dat hij als mens een oprecht iemand is .Ook heeft hij ons ontzettend geholpen door het wc beneden ( wat door de andere plaatser opgeleverd was ) voor de helft terug te slopen en prachtig afgeleverd zoals het hoort . We hebben nu een schitterende badkamer en wc waar we apetrots op zijn dank zij deze zeldzame vakman .

8
 E. Mies
Roosendaal, zondag 5 februari 2012
Toen ik in 2010 bij Verhoeven van Erp belandde om mijn sanitairkeuze van de badkamer door te spreken en liet merken dat ik bijzonder veel waarde hecht aan kwaliteit en in het bijzonder een hoog afwerkingsniveau stelden zij Gerard Bartels voor om de badkamer te renoveren. Ik moet zeggen dat Gerard mijn verwachtingspatroon absoluut waar gemaakt heeft. Ik heb dan ook geen moment geaarzeld om bij de toiletrenovatie in januari dit jaar Gerard weer in te schakelen. De prijs- / kwaliteitsverhouding is dik in orde. Het overleg voorafgaand aan belangrijke werkzaamheden, om maar voorbeelden te noemen tegelpatroon, hoogte van het sanitair, plaats stopcontacten en lichtschakelaars, heb ik als prettig ervaren. Het eindresultaat mag er dan ook zijn. Gerard denkt in termen van oplossingen en niet in problemen. Mocht hij eventueel verbeteringen of fouten tegen komen in de bestaande constructie, dan zal hij altijd in overleg treden om dit te verhelpen.

7
 H. Bluemink
Breda, zondag 29 januari 2012
In de zomer van 2010 heeft dhr Bartels tot volle tevredenheid mijn badkamer gerenoveerd. Al gauw was het geen meneer Bartels , maar Gerard die over de vloer kwam. Vakbekwaam en doortastend ging hij aan de slag. Optimistisch als er wat tegen zat. Vertrouwd. Alles in eigen hand, zelfstandig , maar ook mededeelzaam. Altijd op tijd! Wat een geruststelling dat je iets aan een ander kunt overlaten. Ik ging met gerust hart overdag naar mijn werk. Het resultaat mag er zijn. Ik twijfelde een jaar later dan ook niet om Gerard te bellen om mijn toilet beneden ook te renoveren. Al gauw werd de gang er ook bij betrokken. Gerard ging mee tegels uitzoeken en heeft het allemaal weer keurig binnen de tijd afgewerkt. Een man waar je op kunt bouwen!

6
 Ineke Witte
Huijbergen, woensdag 26 oktober 2011
Al meteen bij het opmeten tbv van de offerte had ik bij Gerard het beste gevoel. Dat is ook de reden dat ik hem heb gekozen, hoewel hij niet de laagste offerte had. Later bleek dat mijn gevoel juist was. Het was het geld meer dan waard. Zoveel precisie, zoveel netheid, alles in goed overleg. Alle fouten die tijdens vorige verbouwingen waren gemaakt, heeft hij hersteld. Kortom, ik heb de juiste keuze gemaakt en een prachtige badkamer!

5
 familie Dijkers
Roosendaal, dinsdag 21 juni 2011
Het is nu ongeveer 7 jaar geleden dat Badgast Gerard onze badkamer volledig gerenoveerd heeft. Dat heeft hij op zeer deskundige wijze uitgevoerd en elke dag genieten wij nog van het resultaat ervan. Hij werkt met een passie alsof het zijn eigen badkamer betreft, werkt nauwkeurig, is streng op zijn werk en denkt constructief mee. Daarnaast is de persoon Gerard een sympathieke gast die je graag over de vloer hebt.

4
 Familie Rombouts
Bergen op Zoom, zondag 15 mei 2011
Familie Rombouts ( Bergen op Zoom ). Gerard heeft onlangs bij ons de badkamer volledige gerenoveerd, geen eenvoudig werkje, ons huis is van 1978 en de badkamer was aan de derde renovatie toe, dit was terug te vinden in de sloopwerkzaamheden. De manier waarop dit werk verlopen is ( met tegenslagen) zijn wij zeer tevreden over de uitvoering. Gerard komt voor het werk en de kwaliteit en dat op een zeer prettige manier zonder verrassingen, hier hebben wij grote waardering voor. De prijs kwaliteit verhouding ligt hier op een hoog niveau, Gerard bedankt.

3
 J.P.Christiaanse
Roosendaal, donderdag 5 mei 2011
Onlangs heeft Gerard bij ons de badkamer gerenoveerd. Wij zijn meer dan tevreden over zijn werk, fantastisch. Maar Gerard is ook een aangename en bekwame persoon. Een verademing in deze tijd. Hartelijk aanbevolen.

2
 Familie Laan
Roosendaal, zaterdag 16 april 2011
Gerard heeft onze badkamer en toilet naar volle tevredenheid gerenoveerd. Een vakman met liefde voor het vak en dat zie je terug in het werk dat hij levert. Hierbij heeft hij oog voor de wensen van de klant en spreekt hij deze steeds door waardoor je altijd weet hoe hij het werk gaat uitvoeren en het resultaat ook aan de verwachtingen voldoet. Daarnaast is Gerard gewoon een hele fijne, oprecht geïntereseerde, bescheiden en eerlijke man, echt heel erg fijn als je, je realiseert dat een grondige verbouwing tijd in beslag neemt en je iemand dus enkele weken in je woning hebt. Gerard bedankt!

1
 Family van der Land
Roosendaal, zaterdag 16 april 2011
Perfect uitgevoerde renovatie / verbouwing van onze badkamer. Sins de bouw van het huis was er niets aan veranderd. Alles is goed uitgevoerd binnen tijd en budget en tot volle tevredenheid van de familie. We genieten er iedere dag van.